O nama

info icon

Preduzeće ETC SYSTEMS se od 2000. godine se bavi delatnostima iz oblasti informatičkog inženjeringa, projektovanja informacionih sistema , proizvodnje i prodaje računara i servera i prodaje računarskih komponenti.

Sedište preduzeća je u Novom Pazaru, ul 28. Novembra 112. Pored toga, od 2007. godine imamo i office u Zemunu, ul. Oračka broj 16. Politika preduzeća se sprovodi u skladu sa ISO 9001 standardom.

Prilikom projektovanja i izrade informacionih sistema, ETC SYSTEMS polazi od jasno identifikovanih potreba korisnika, sa ciljem da dobijemo optimalno rešenje u vidu konkretne vrednosti i opipljive koristi, koje će opravdati investiciju. Držeći se standardizovanih procedura, prateći aktuelne tehnologije i implementirajući najnovija tehnološka rešenja, trudimo se da korisniku obezbedimo kvalitetnu uslugu uz vrhunsku podršku, pri tom se oslanjajući na stručnost i kompetentnost svojuh zaposlenih.

Prodaja računarskih komponenti predstavlja značajan segment ponude, usmerene ka kupcima u veleprodaji i maloprodaji kao i sopstvenoj distributivnoj mreži. Zahvaljujući dobro koncipiranom i dimenzioniranom lageru sa preko 3000 različitih artikala, ETC SYSTEMS je u stanju da zadovolji najzahtevnije potrebe svojih kupaca. Pored sopstvenog uvoza, ETC SYSTEMS se oslanja na domaće autorizovane distributere sa kojima gradi strateška partnerstva.

 

Vaš ETCSystems.