Sigurnosni sistemi

cryptography, key, lock, log in, login, password, security, unlock icon

Delatnost firme ETC SYSTEMS vezana je jednim delom I za dizajniranje i distribuciju sigurnosnih sistema za detekciju i zaštitu od provale, požara, kontrole pristupa, sistemaza video nadzor, sigurnosnih sistema za hotele, zvučne i svetlosne signalizacije, perimetrijske zaštite i radio komunikacija.

Sigurnosni sistemi poslednjih godina dobijaju na značaju i ostvaruju široku i raznovrsnu upotrebu. Vreme u kojem živimo i poslovi kojima se bavimo zahtevaju od nas da se pobrinemo za svoju sigurnost. Preduzeće ETC SYSTEMS odgovara tim zahtevima ponudom odgovarajućih sistema tehničke zaštite. Našu ponudu čine i prodaja i ugradnja sigurnosnih sistema, koju obavljaju visoko obučeni i iskusni stručnjaci.

Ono što mi nudimo, uz garanciju da bezbednosni sistem funkcioniše na najbolji mogući način, jeste oprema renomiranih svetskih proizvođača sa minimalnom garancijom na ispravnost od 24 meseca za svu opremu i izvršene usluge.

 

Sistemi video nadzora

Funkcija sistema video nadzora je obezbeđivanje informacija korisniku radi adekvatne reakcije, kao i arhiviranje informacija radi "eventualne" naknadne istrage. Najčešće se primjenjuje u svrhu nadzora u radu sa gotovim novcem u bankama, mjenjačnicama, zaštiti od krađe kupaca, zaposlenh i dostavljača, nadzora vitalnih procesa proizvodnje, utovara/istovara robe, nadzora spoljašnjih prostora i otvorenih skladišta i parkirališta.

 

Požarni sistemi 

Sistemi dojave požara su strogo definisani zakonom. Projektovanje takvih sistema rade stručna lica sa licencom. Za rano otkrivanje požara koriste se dim i toplota. Javljači požara, konvencionalni i analogni adresabilni, koriste iste fizičke principe za detekciju požara: merenje prisutnosti dima, merenje temperature, treperenje plamena ili izvora toplote. Informaciju dalje prosleđuju do vatrodojavne centrale koja proverava verodostojnost signala. U slučaju potvrde kritične vrednosti aktivira se alarm. Alarm se može oglasiti pomoću sirene ili putem telefonske dojave.

 

Alarmni sistemi

Kriminalitet na našem podrčju je u stalnom porastu proteklih godina. Česte su provale, razbojništva i krađe. Šteta koja može nastati od posledice provale predstavlja nepotreban i nedoknadiv finansijski gubitak. Svima nama je cilj da osiguramo teško stečenu imovinu i povećati ličnu sigurnost i zbog toga Vam preporučujemo naše protivprovalne sisteme.

 

Interfoni

Interfonski sistemi su idealno rešenje za kontrolu pristupa Vašeg doma. Na ovaj način možete imati potpunu kontrolu nad onim što se dešava ispred Vašeg ulaza, možete sprečiti potencijalne neprijatne događaje, a što je najvažnije, uvek ćete se osećati sigurno i bezbedno.

 

Kontrola pristupa

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu zgrada ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa isključivo ovlašćenim osobama. Pristup se omogućava ili sprečava automatskim delovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.

 

Evidencija radnog vremena

Povećanom dinamikom i tempom života raste i tempo poslovanja. Zbog toga je i sve teže precizno pratiti događaje u organizaciji. Da bi ste efikasnije i bolje poslovali preporučujemo Vam sisteme evidencije radnog vremena. Oni su neprimetni, lako omogućavaju pregled događaja u radnoj okolini, a beleže i dolaske i odlaske radnika, kao i razloge odsustva koji se mogu izabrati sa centralnog terminala.

 

Vaš ETCSystems.