Pokretne Stepenice

Paleta proizvoda vodećih svetskih dobavljača pokretnih stepenica i staza odlikuje se kvalitetom i usavršenošću koja je rezultat poslednjih tehničko tehnoloških dostignuća i predstavlja sinonim sigurnosti, pouzdanosti i uštede energije.

U dijapazonu proizvoda se nalaze:

  • Pokretne stepenice za poslovne zgrade
  • Pokretne stepenice za javni transport
  • Pokretne staze 

Visokim zahtevim komercijalnog transporta u trgovinskim, poslovnim ili hotelskim centrima možemo u potpunosti izaći u susret rešenjima koja nude sigurnost, udobnost, pouzdanost i adekvatnu završnu obradu usklađenu sa potrebama enterijera.

Visok stepen standardizacije, sigurnosti i pouzdanosti uređaja uz kvalitetno projektovanje, ugradnju i servisiranje, obezbediće zadovoljenje potreba zahtevnih javnih objekata velike frekvencije i prometa putnika.

Naš projektni biro Vam može ponuditi kombinaciju pokretnih stepenica i traka sa kvalitetnim liftovima, odnosno idealno rešenje za potpunu integraciju svih vertikalnih/kosih i horizontalnih sistema transporta objekta, skrojeno prema potrebama klijenta i u najboljem odnosu kvaliteta i cene.

Pokretne Stepenice

Brendovi

Preduzeće ETC SYSTEMS se od 2000. godine se bavi delatnostima iz oblasti projektovanja, prodaje, montaze, servisiranja i odrzavanja: elektroinstalacija, elektrogalanterije, osvetljenja, liftova, racunarske opreme, softvera, video sistema, alarma, fiskalnih kasa i total televizije… 

Kontakt

Copyright © 2019 | Powered by ETC Systems