Preduzeće ETC SYSTEMS se od 2000. godine se bavi delatnostima iz oblasti projektovanja, prodaje, montaze, servisiranja i odrzavanja: elektroinstalacija, elektrogalanterije, osvetljenja, liftova, racunarske opreme, softvera, video sistema, alarma, fiskalnih kasa i total televizije. 

ETC systems poseduje strucan tim i iza nas imamo veliki broj projekta u kojima smo ucestvovali u ugradnji elektro instalacija i elektro galanterije. Zastupnik smo firme Mp Yener Ovunc Asansor za proizvodnju liftova. Kao samostalan zastupnik projektujemo, prodajemo, servisiramo i montiramo elektricne i hidraulicne  liftove za visoke i niske zgrade. Kod nas mozete poruciti racunarsku opremu, laptop, desktop i server racunare. Kako hardver tako kod nas mozete nabaviti softver za vase potrebe. Bavimo se ugradnjom i odrzavanjem video nadzora i alarmnih sistema. Prodajemo fiskalne kase i radimo fiskalizaciju kasa. Takodje smo zastupnik i partner total tv-a za region. 

Preduzeće ETC SYSTEMS se od 2000. godine se bavi delatnostima iz oblasti projektovanja, prodaje, montaze, servisiranja i odrzavanja: elektroinstalacija, elektrogalanterije, osvetljenja, liftova, racunarske opreme, softvera, video sistema, alarma, fiskalnih kasa i total televizije… 

Kontakt

Copyright © 2019 | Powered by ETC Systems