Parking Liftovi

Liftovi čije su kabine prilagođene automobilima kako po svojim ukupnim dimenzijama tako i po ukupnoj nosivosti. Opremljeni su sistemima za pozicioniranje unutar kabine kako ne bi dolazilo do oštećenja automobila prilikom ulaska i izlaska iz kabine lifta. Sistem se oglašava svetlosnim i zvučnim signalima a sve u skladu sa ukupnim zahtevima klijenta. Mogućnost dodavanja daljinske komande radi dobijanja ukupnog utiska direktnog ulaska u garažu.

Parking platforme

Više različitih tipova potpuno automatizovanih parking sistema i parking platformi. Pogodne za ugradnju na mestima gde postoje zahtevi za većim brojem mesta za parkiranje nego što je to realno izvodljivo. Jedini uslov u ovom slučaju jeste da se poseduje dovoljna visina tavanice ( u slučaju otvorenih prostora nemamo ovakvih ograničenja ) koja će omogućiti smeštanje opreme na optimalan i komforan način po Korisnika. Parking platforme se izvode u jediničnoj ili duploj varijanti sa minimalno dva ili više nivoa za smeštanje automobila. Uobičajena nosivost jeste 2000kg po parking mestu što omogućava i parkiranje skoro svih vozila B kategorije.

Parking Liftovi

Brendovi

Preduzeće ETC SYSTEMS se od 2000. godine se bavi delatnostima iz oblasti projektovanja, prodaje, montaze, servisiranja i odrzavanja: elektroinstalacija, elektrogalanterije, osvetljenja, liftova, racunarske opreme, softvera, video sistema, alarma, fiskalnih kasa i total televizije… 

Kontakt

Copyright © 2019 | Powered by ETC Systems