Putnicki Liftovi

Putnički liftovi najčešće se sreću u stambenim i poslovnim objektima i namenjeni su prvenstveno prevozu putnika.

Ugrađujemo električne i hidraulične putničke liftove sa ili bez mašinskog prostora. Ugrađeni liftovi mogu biti sa automatskim ili poluautomatskim vratima u zavisnosti od želja i potreba investitora. Takođe, dizajn i oprema putničke kabine može se prilagoditi potrebama i nameni lifta.

Elektricni i Hidraulicni Liftovi

Elektricni

Električni liftovi sa regulisanim pogonom (VVVF) predstavljaju pravo rešenje za poslovne objekte sa velikim protokom putnika. U zavisnosti od objekta i zahteva investitora ugrađujemo električne liftove sa ili bez mašinske prostorije.

Pogonske mašine turskog proizvođača AKIS su vrlo zahvalne za ugradnju i eksploataciju. Kao i kod hidrauličnih liftova i ovde smo u mogućnosti da dizajn i veličinu kabine prilagodimo veličini voznog okna i zahtevu investitora, naravno uz upotrebu kvalitetnih materijala, dekorativnih inoksa, granita, laminata i kaljenog stakla.

Hidraulicni

Sigurna i komforna vožnja kao i bešuman rad glavne su prednosti hidrauličnih liftova. Sa brzinom i do 0,8m/s i visinom dizanja do 8 stanica, sa standardnim protokom putnika, idealni su za stambene objekte. Hidraulični sistemi (klip i agregat sa svim sigurnosnim elementima), su proizvodi renomiranih turskih, grčkih i italijanskih proizvođača.
Veličina i dizajn kabine su prilagodljivi veličini voznog okna i zahtevima investitora.
Hidraulični liftovi nove generacije imaju:


  • smanjenu potrošnju energije do 50%;
  • izuzetan kvalitet kretanja sa upotrebom elektronskog ventila BUCHER (C-LRV), nezavisnim od opterećenja i temperature;
  • optimalnu tačnost pristajanja itd.

U slučaju nestanka električne energije, standardna opcija na našim hidrauličnim liftovima je spuštanje u prvu nižu stanicu sa automatskim otvaranjem vrata.

Brendovi

Preduzeće ETC SYSTEMS se od 2000. godine se bavi delatnostima iz oblasti projektovanja, prodaje, montaze, servisiranja i odrzavanja: elektroinstalacija, elektrogalanterije, osvetljenja, liftova, racunarske opreme, softvera, video sistema, alarma, fiskalnih kasa i total televizije… 

Kontakt

Copyright © 2019 | Powered by ETC Systems